Lys på loftrum

Kære alle sammen

Vi har fået en forespørgsel på, om det er muligt at få installeret lys på de enkelte loftrum. Henvendelsen er desværre blevet forputtet i indbakken over sommeren, så vi kan ikke svare direkte på mailen. I får derfor alle et svar her:

Desværre er økonomien ikke til, at vi på nuværende tidspunkt får installeret lys på de enkelte loftrum. Andre projekter haster mere. Vi kan dog sagtens se behovet for bedre belysning på lofterne. I bestyrelsen er vi derfor ved at undersøge mulighederne for at få installeret flere lamper på gangarelaerne på lofterne og forlænge perioden, hvor lyset er tændt. Forhåbentlig kan dette gøre en positiv forskel.

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.