Maling af vinduer og hovedopgange

Kære alle sammen

På andelsforeningens ordinære generalforsamling i marts blev det besluttet, at vi skal have malet vinduer og opgange – begge dele trænger til renovering.

I bestyrelsen er vi i samarbejde med en rådgivende ingeniør ved at lægge sidste hånd på planerne for gennemførselen af malerarbejdet. Arbejdet starter i løbet af juli og vil vare nogle måneder. Når den endelige plan foreligger, så sender vi den til jer. I den forbindelse vil I også modtage en mere formel varsling af arbejdet.

Vinduerne skal kun males udvendigt, men malerne vil på et tidspunkt skulle have adgang til jeres lejligheder, så de kan åbne vinduerne og behandle dem efter de rigtige foreskrifter. Det vil også være nødvendigt, at de af jer, som har altan rydder dem i en kortere periode, så malerne kan komme til. Mere om dette når den endelige plan foreligger.

Malerne vil sætte et stillads op, når vinduerne skal males. Den mere specifikke plan for dette vil fremgå af den plan, som vi sender til jer med den mere formelle varsling omkring malerarbejdet. Opsætningen af stilladset kan desværre medføre, at det i kortere perioder ikke er muligt at bruge alle parkeringspladserne i gården. Dette får I selvfølgelig også nærmere besked om, når vi ved mere.

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.