Midlertidig løsning på problemer med varmecentral

Nu har der igen været varme på i noget tid. Vi håber, at det bliver ved til på den anden side af helligdagene. Pumpen fejler ikke umiddelbart noget, men det tyder på, at der er noget galt med det tekniske system, som den er koblet op på. Det får vi Grundfoss til at kigge på, så snart vi kan få fat i dem. Indtil da er løsningen, at overvågningssystemet fra Varmekonsulenterne er slået fra. Det ser ud til, at det er det system, som har skabt problemerne til at starte med. Vi har en aftale om at få systemet udskiftet efter nytår. Det nye system passer bedre til vores behov og er samtidig billigere i drift.

Er nogle af jer nede i kælderen, så er det vigtigt, at I ikke kobler Varmekonsulenternes system op igen. Lige nu er ledningerne taget ud af kontakterne. Kobles systemet til igen, så er det ikke muligt at genstarte pumpen i tilfælde af, at den stopper. Er systemet koblet fra, så kan pumpen genstartes og der kommer straks varme igen.

Vi håber, at I har fået varmet igen og at I nyder juledagene på trods af alt det her bøvl.

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.